Woon en zorgcentrum DE FOYER

A A A

Een nieuw leven

Binnenstappen in Huize Arion is een stap naar een nieuw leven. Bij uw opname zal Els u als persoonlijk assistent bijstaan. Aan haar kan u al uw vragen stellen, maar ook zij stelt u op haar beurt enkele vragen. Gaande van wat uw eetgewoonten zijn, of u liever een bad of douche neemt en op welke tijdstippen, tot wat uw wensen zijn rond palliatieve zorg. Zij is uw eerste contactpunt en zorgt ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden.

Uw persoonlijk assistent blijft u gedurende uw volledige verblijf in ons woon-en zorgcentrum bijstaan en heel actief bevragen rond tevredenheid, persoonlijke keuzes en emoties. Wanneer zij van u informatie krijgt die wijst op de nood aan een aangepaste dienstverlening, dan zal zij met de dienstverantwoordelijkheden contact opnemen en uw vraag bepleiten.

Nieuwe kansen

Bij een nieuw leven horen nieuwe gewoontes, maar niets drastisch. Huize Arion houdt doorlopende bezoekuren. Ook de uren van het maaltijdgebeuren zijn van ruime marges voorzien. Bij ons behoudt u uw keuzevrijheid en autonomie. Huize Arion steunt haar bewoners om actief sociaal contact te zoeken met medebewoners en medewerkers. Vereenzaming, een passieve levensstijl en ondervoeding krijgen bij ons geen kans. Met persoonlijke begeleiding op maat tonen wij aan de buitenwereld dat het leven niet eindigt op 80-jarige leeftijd. Integendeel, wij bieden u tal van kansen om uw leven opnieuw te herontdekken.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen of wenst u een rondleiding? Richt u tot onze persoonlijk assistente Els Van de Wiele of download onze brochure ‘Opname: veelgestelde vragen en antwoorden’. In die brochure vindt u eveneens de gehanteerde dagprijzen.